Lányoknak ajánlva 4

Bocsi a hosszú kimaradásért, de elég sok volt a program, most bepótoljuk. Leonardo gyerek megmutatta, hogy tud játszani, tessék megítélni, hogy miképp néz ki! A változatosság kedvéért rakok ki fiatalkori képet is, kíváncsi vagyok a véleményre. :D

 

Lányoknak 3.

Hugh Jackman. Láthattuk több filmben, de leghíresebb szerepe a kebab-gyáros Wolverine, mivel azonban ott úgy nézett ki, mint egy pszichopata tömeggyilkos (ami többnyire le is fedi szerepét), ezért úgy gondoltam, hogy kirakok róla pár normálisabb képet. Meg kevésbé szőröset.

 

Hosszú hét. Naaagyon hosszú.

A cím mindent elárul. Annak ellenére, hogy kevesebb órám van, a megmaradtak eredményesebben ölik ki a lelket az emberből és már csak a péntek délutánért imádkozik. Amin Szekszárdra megy, aholis éppen esik a víz és tinglitangli illetve garázspank szól. Utóbbi kellemesen hatott volna, ha lehetett volna beszélgetni a koncerttől 200 méterre is.  Mellesleg megint rá kellett eszméljek: egy hónap nem ismeretség egy lánynál, csak a felszínt kapirgálod, csak aztán kérdés, hogy a végén mit találsz, és hogy ő mit szól hozzá.

 

Szombaton voltam Pék Lacinál, segített tánccal kapcsolatban, meg beszélgettünk egy kicsit, utána már teperhettem is próbára. Készültünk fellépésekre, jó volt, hogy haladhattunk végre a bátaival, tök jó lett volna a próba, ha nem b*ssza el a kedvem megint valami, személyes kérdés.

 

Este lesz csávó. Jó sármos. Tessék majd pontozni! :):)

Addig is:

 

Lyányoknak ajánlva

Christian Bale. A Batmen filmhez soksoksok kilo izmot szedett fel, korábbi képeken csontsovány, nyüzüge alak. Aztán vett kondibérletet. Feszítős képet nem akartam kirakni, az olyan snassz, de azért vannak bőven :D

Holnap lesz személyes jellegű bejegyzés is, ha Nyarlathotep is úgy akarja. Ámen.

 

Power of Soul

Elkezdődött az iskolaszezon, mely felemészti az év 3/4-ét, új helyen, megcsappant erővel. Az új terem egész jó, csak az egyik lámpa ad ki gyanús hangokat, illetve az ablakok vannak 2.80 magas emberekre (emberekre??) tervezve.

 

Aranyembert nézünk irodalmon, és ami tanulsága eddig volt, az az, hogy jó áron eladni jó dolgokat tényleg jó. Mindenesetre még mindig jobb, mint a könyv, ami irodalmi élményként felér egy kiadós délutáni szunyókálással.

 

Újra írok, ezúttal egyik haverommal, Geisz Krisztiánnal kezdtünk el egy fantasy novellát, mely két szereplő szemszögéből írja le az eseményeket, eltérő stílussal. Majd ha lesz értékelhető eredmény, esetleg közölhetjük is nem hivatalos forrásokon, például itt. Jó helye lenne. :)

 

Chill out, bro.

Lyányoknak ajánlva

Kíváncsi vagyok, hogy rá mit mondtok! Most 51 éves, de ha Alan Rickmant is szeretitek, akkor azt hiszem adhatok neki egy esélyt.

Filmjeiben többnyire arrogáns személyt alakít, úgy tűnik, hogy ez illik hozzá. Hát tényleg nem épp az a pozitív karakter.

Az utolsó képet leginkább viccből raktam ki, hogy ilyen is lehet. :D

 

Rozinak (is) ajánlva

No, beszéltük, hogy én is csinálok egy olyan kategóriát, ahol Roziék pontozhatnak egytől tízig férfiakat, mivel Rozi már csajok terén a második évaddal kedveskedik a szürkeségtől megfáradt szemeimnek, ímhol hát, az első posztot szenteljük az emberközpontú szórakoztatásnak! :)

 

Sam Worthington, az új Terminátorban játszotta a jó fémkasznit. Oda...kent, kemény arc volt, Törminátor, csak nem a Schwarzenegger féle fapofa. Mondjuk az "ember-vagyok-nem-gép" vonal kissé túl volt erőltetve, de ez nem filmkritika. Szóval, tessék pontozni: